tiistai 25. tammikuuta 2011

Fasujahtia, lomailua ja hengailua.

Hauhon fasureissu tuli käytyä. Se oli hyvä reissu, se. Inka toimi mukavasti sekä ylösajoissa että noudoissa. Kova kelihän se oli koiralle ja emännälle, kun lunta oli korviin saakka ja pakkastakin oli aamulla jahdin alkaessa yli 20 astetta. HUH!

Tässäpä pari kuvaa jahdista ((c) Monna Alatalo).

 Tässäpä jahdissa olleet G-koirat: Vasemmalta lähtien James (G. Remus), Vili (G. Big Bad Wolf) ja Inka


 Pakollinen sisaruskuva: Inka & James.


Koko jahtiporukka kuvassa.

Pinjahan jäi ko. reissulla Jyväskylään Ilelle ja Elinalle "lomailemaan". Pinja on ollut Ilenalla vierailulla tätä ennen kaksi kertaa ja reissut ovat olleet vissiin Pinjan mieleen, koska se innostui välittömästi, kun pääsimme pihaan. Hissimatka asunnolle oli jo hermostuttava, kun Pinja ei meinnanut pysyä housuissaan. Se oli NIIN innoissaan päästessään Ilenalle kylään. Aamulla se oli mennyt sänkyyn köllimään, kun Inkan kanssa suuntasimme jahtiin. Muutenkin siellä on mennyt ihan hyvin. Pinja on ollut kiltisti, joskus kuulemma pitää vähän jurpottaa, kun jostakin asiasta kielletään :D Pinsku kotiutuu ensi lauantaina. Sitten on taas kaikki yhes koos.

Fasureissulta kotiuduttuani, pyörähdin kotona yhden yön verran, vaihdoin koiran ja painelin Vaasaan. Vaasassa oli ohjelmassa RKTL:n järjestämät riistapäivät. Yövyin Eipalla ja Jyrkillä ja siinähän tuli kaksi kärpästä yhdellä iskulla: riistapäivät ja koirapäivitykset. Riepu pääsi tosiaan Vaasan reissulle mukaan isikoiraa moikkaamaan. Hirveästihän siinä ei koirahommiin jäänyt aikaa, kun riistapäivillä meni iltaan saakka, mutta kyllä me käytiin Eipan kanssa yhdet treenitkin heittämässä. Reissu oli muksa.

Reissaamisen jälkeen olenkin sitten sairastanut ihan olan takaa. Mahatauti on riivannut jo useamman päivän. Nyt kuitenkin näyttäisi, että olo helpottaa pikkuhiljaa. Inka ja Riepu ovat olleet hyviä hoitajia... Ainakin henkisellä puolella :D

Tulevan koekauden kokeita on jo kovasti suunniteltu. Pitäisi vissiin vähän treenatakin jossain välissä, että asetetut tavoitteet saadaan saavutettua. Noo, talvella treenataan se mitä pystytään ja nautitaan mahtavista hangista!

Tähän vielä kuva Inkasta äipän henkisenä sairaanhoitajana:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti