sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Pakkanen paukkuu

Talvi vaan jatkuu. On hanget korkeat nietokset ja kylmät Pohjolan tuuloset... Tänä aamuna mittarissa oli rapiat -30 astetta pakkasta. Eivätpä viihtyneet tyttäretkään aamulla pitkään ulkosalla.

Vaan mitäpä sitä meidän koiraelämään? Eipä juuri mitään. Treenihommat on aikalailla jäissä (tai pitäskö sanoa kinoksessa). Lunta on niin perkuleesti, etten viitti lähtä rämpimään. Riepun kanssa on tehty pieniä pihajuttuja ja se on varmaanki ihan jees :) Ollaan tehty damijonoa ja se on toisinaan IHAN kuutamolla. :) On siellä toki jotain pientä valopilkkuakin silloin tällöin näkynyt. Mukavasti se keskittyy tehtäviinsä ja on innoissaan. Kiva kaveri.

Inkan kanssa ei olla tehty yhtään mitään. Joskus se saa jonkun helpon hakea, mutta siinäpä se. Ei mielikuvitus riitä tietreenien keksimiseen Inkalle. Jospa tässä keväällä taas innostun. Jos. Siinäpä se. Olen nimittäin miettiny, että helkutti, eihän tuosta minun ja Inkan hommasta tule OIKEASTI mitään. Ainakaan meijän konsteilla. Tartten perusteellista apua. Oon solmussa ja niin on Inkaki. Tai ehkä me ollaan yhessä. Pitäsköhän Antin rueta ohjaamaan sitä?!

Pinja palautui Jyväskylästä kuningattaren elämästä lauma-arkeen. Ei oikein napannut alkuun, mutta nyt näyttää jo paremmalle. Karva siltä tippuu ja vissiin kuoriutuu nahkakin päältä. Hirveää hilseilyä. Pitänee syöttää Megaderm-kuuri ja jos ei auta, niin täytynee hakea konsulttiapua Kälviältä.

Jatketaan talven tuiskeessa ja tuiverruksessa. Ensimmäiseen koitokseenkin on ilmoittauduttu, toivottavasti mahdutaan mukaan :)

2 kommenttia:

  1. Kunnekkas ootte ilmottautunu? :) Uteliaana kyselen ;)

    VastaaPoista
  2. Mänttäänhän myö. Saa nähä mahutaanko. Meillä on Seppisen Lotan kanssa iskukykyinen joukkue ;)

    VastaaPoista