keskiviikko 17. maaliskuuta 2004

Hiihtolomakuulumisia

Tänä aamuna oli viimeinen tentti tästä hirvittävästä tenttisumasta. En kylläkään jättänyt paperia, mutta nyt helpottaa. Tämä tuo ehkä myös helpotusta Pinjan elämään ;)


Käytiin Nivalassa hiihtolomalla ja siellä sitten vain kuljimme pitkin hankia ja nautimme elämästä. Pinja oli ehkä vähän liiankin hyvin sopeutunut mummolan elämään, kun tavat olivat hiukkasen hakosalla, kun tulimme takaisin kotiin. Hyvähän se kuitenkin on välillä lomailla. Ja mukavaa on olla irti ja juosta pitkin lumista peltolakeutta :)


Viime lauantaina oli PP-kultsujen talviNOME ja mehän oltiin Pinjan kanssa HardWorkersin jumboja... Hih. Ei mennyt ihan nappiin. Blaa. Pissat haisi Pinjasta nii-ii-iiin ultimaattisen hyvältä, ettei damit oikein kiinnostaneet... ja kai siinä oli myös lievää v*****lua mukana. No joo, kivaa silti oli. Ilma ei aivan koko aikaa suosinut, mutta meidän startissa paistoi jo aurinkokin. Ensi vuonna pidetään NOME varmasti uudelleen ja silloin me ei Pinjan kanssa aiota olla jumboja!


Maria ja Roope käväisivät lenkkiseuranamme sunnuntaina ja kivaahan meillä sitten oli. Pinja ja Roope painivat ja juoksentelivat ja sitten välillä täytyi tyytyä kulkemaan hihnassakin, kun Kuivasjärven jäällä oli paljon muutakin porukkaa. Eikä kyllä ihme, ilma oli niin kaunis.


Huomenna sitten aamutuimaan lähdetään ajelemaan Nivalaa kohti Marian ja Roopen kanssa. Ou jee. Lapset saa riehua niin paljon kuin sielu sietää :) Toivottavasti ilmat nyt tästä vähän paranee: nimittäin räntäsateessa ei kiinnosta porskuttaa. ... joo, ja varikset pitää muistaa pakata...


Kuulumisia sitten reissun jälkeen lisää!


Kaikille vielä oikein hyvää Pyhän Patrikin päivää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti