maanantai 1. maaliskuuta 2004

Kuulumisia pitkästä aikaa

Vähän on vierähtänyt aikaa edellisestä päivityksestä. Tenttejä on ollut niin paljon, että Pinjan sivut ovat joutuneet olemaan taka-alalla. Hyvä jos koiraa on ehtinyt lenkittämään :) Nyt pystyn tämän tekemään tenteistä huolimatta siksi, että Pinja lähti mummin luokse hiihtolomalle. Lenkkiajalla voin päivittää kotisivun ;)


No mitäkö meille sitten kuuluu?! Pariin kertaan ollaan käyty Nivalassa viikonloppua viettämässä. Kerran käytiin tammikuussa fasaanijahdilla, mutta liekö kanahaukka fasaanimme pistänyt poskeensa. Saalista ei tullut, mutta Pinjan hakutyö oli erittäin innokasta :)


Fasaanijahdin lisäksi Pinjan kanssa on aloitettu NOME:n "teho"treenit. Aloitettiin tammikuussa perustottiksella ja aloitettiin myös markkeerauksen ja ohjaukset. Vauhtia Pinjalle on tullut hurjasti. Innokaskin tyttö on. Pari kertaa on treenattu myös vaakulla ja sekin onnistui. Tauko kaikesta on tehnyt ihan hyvää. Välitavoitteena meillä on PP-kultaisten talviNOME. Se onkin jo kahden viikon päästä. Lähden lomalle Pinjan luokse Nivalaan kunhan saan tentin tehtyä, niin sielläpä sitten treenaillaan :)


Tämä alkuvuosi on mennyt ihan mukavissa merkeissä vaikka kiirettä onkin pitänyt. Roopen kanssa on Pinja päässyt leikkimään pariin otteeseen ja yhteislenkillä kävimme tuossa tammikuun lopulla. Seura olisi kyllä enemmänkin kuin tarpeeseen, koska Pinja on piristynyt seurasta kovasti :)


Nyt on pakko palailla taas tenttikirjojen ääreen. Vaan se täytyy vielä sanoa, että kyllä on tämä koirattomana elely sitten vaikeaa. Päivässä on tietyt rutiinit, joita nyt ei olekaan ja kyllä tämä kämppä tuntuu tyhjältä, kun ei ole Pinja täällä häseltämässä. Nooo, ylihuomenna menen Pinjan luon :) Ikävä on jo nyt kova. Jospa sitä kuitenkin vielä pari yötä jaksaisi :)


Niin ja kaikki PP-kultsut, muistakaahan tulla NOMEilemaan 13.3.! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti