lauantai 3. huhtikuuta 2004

Juokseeko vai eikö juokse

Onpas sitä taas aikaa vierähtänyt edellisestä päivityksestä...


No mehän käytiin Marian ja Roopen kanssa viettämässä viikonloppua Nivalassa. Ilmat eivät suosineet, mutta oli meillä silti ihan kivaa. Koiruudet olivat pihalla tosi paljon... me ei kylläkään Marian kanssa ihan viimesen päälle aktiivisia oltu, mutta käytiin me paistamassa makkaraa metsässä :) Kiva oli katsoa Pinjan ja Roopen touhuja: aika juoksu- ja painipitoista oli näiden koirien toiminta! Hyvästi väsytti sitten kun päästiin taas kotosalle.


Muutamia kertoja ollaan tässä saatu Maria ja Roope vierailulle lenkkeilyn (ja Frendien ;)) merkeissä. Viime maanantaina ajeltiin tuonne merelle ja käytiin mukava lenkki. Ajoitus oli ihan loistava siinä mielessä, että Pinjalla on tainnut alkaa juoksu. Epävarmuustekijäksi tässä muodostuu se, etten oikein tiedä onko tuo juoksua vai ei. Pinja nimittäin vuotaa niin niukasti ( 1 tippa joka toinen päivä....) etten voi varmuudella mitään sanoa. Sekopää siitä on kuitenkin tullut ja merkkailu on lisääntynyt, joten sen perusteella juoksu voisi hyvinkin olla. Meneepä sekavaksi. Yleensä Pinjan vuoto on aika runsasta, joten tällainen pistää pään pyörälle :) Huvud på cykeln.


Ensi viikolla lähdetään Nivalaan pääsiäislomalle. Sitten viikko pääsiäisestä mennäänkin Pinjan kanssa pitkästä aikaa kehään. Neiti on tehnyt ihan kivasti turkkia ja kappas kummaa, myös eturintaa ;) Joten saapas nähdä mitä tuomari tykkää uudesta uljaasta Pinjasta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti