maanantai 30. kesäkuuta 2003

Manamansalossa

Viikonloppuna sitä reissattiin sitten Huipputiimin kanssa Manamansaloon mökkeilemään. Elukkalääkäreiden numeroita oli kännykät pullollaan ja laukut pursusivat lääkkeitä ja sidetarpeita. Oli hyvä varautua, sillä mitään ei oikeastaan tapahtunut. Ainakaan siis mitään vaarallista ;)


Siellä me olla möllisteltiin viikonloppu ja nautittiin mökkeilyn mukavuudesta. Siinä mielessä minun ja Pinjan osalta reissu meni mönkään, kun Pinja sai lauantaina hot spotin :( Niin se neiti joutu sisäarestiin ja meinashan siinä järki lähtä, kun Roopella ja Pinjalla vähän riehujalkaa pakotti. Kielläppä siinä sitten hyvällä omallatunnolla kaveruksia leikkimästä. Jäi myös noutoharjoitukset sun muut tekemättä...


Uusintareissu vois olla ens kesänä paikallaan. *vinskvinks* ;)


* * * * * *


Nyt ollaan taas Pinjan kanssa palattu arkeen noutoharjoittelun osalta. Karupa se arki sitten onkin. Neidin palautukset ovat vielä huonompia kuin taippareissa. Kiitos Johannalle, ollaan saatu hyviä vinkkejä koulutukseen. Ollaan alotettu niin sanotusti alusta. Jospa sitä uskaltas kohta NOME-starttiin ilmottaa. Eihän sen oo pakko ihan nappiin heti mennä. Eihän me näyttelyssäkään koskaan pärjätä ja silti siellä hypätään ;) Pitkäjänteisyyttä vaan harjotteluun, niin eiköhän tää tästä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti