lauantai 5. heinäkuuta 2003

Damitreeniä

Eilen taas olimme treenailemassa noutohommia Riitan opastuksella Valkiaisjärvellä. Ohjelmassa oli linjalle lähetyksiä sekä markkeerauksia. Pinja lähtee jo hienosti linjalle, mutta eilen oli kiukuttelupäivä. Tai no, leikkipäivä :D Pinja jäi järsimään keppejä ja syömään sammalta paljon mieluummin kuin olisi kantanut dameja minulle. Mutta sitten kun dami tarttui suuhun, se palautui kivasti käteen. Markkeerauksen kanssa oli vähän samaa ongelmaa: hienosti lähdettiin damia hakemaan, mutta huis, juostiin vain ohi ja otettiin keppi suuhun ja mentiin järsimään sitä. Riitan avustuksella saatiin tämäkin asia kuriin, mutta pitäisi saada tuo pelleily nyt taas vähemmälle. On se kumma, että kun yksi asia saadaan kuntoon, niin toinen asia menee pieleen :) Eli palautukset on nyt suht OK, kun dami tulee vain mukaan ;) Mutta eiköhän tää tästä.


Elokuun 2. päivä Pinja sitten starttaa ensimmäistä kertaa NOMEssa. Iisalmessa on koe ja sinnepä me sitten huristellaan Antin ja Pinjan kanssa vähän niinku kesälomamielessä :D


* * * * * *


Pinjan hotspotkin on jo paranemaan päin. Ruvet ovat irronneet ja iho on ihanan pinkki ;) Märkää ei enää erity joten tuntuu, että voitonpuolella ollaan tämän homman kanssa. Parempi varmaan koputtaa puuta *kopskops*.


Neiti on muuten hirveästi miesten perään. Liekö sillä vähän iskää ikävä... No, pianhan Pinja taas iskän näkee. Enää vajaa 2 viikkoa!


* * * * * *


Me jäädäänkin nyt Pinjan kanssa totally alone, kun muu Huipputiimi lähtee leirille. Mutta

onneksi meilläkin alkaa kohta oma leiri: keskiviikkona paktaan kimpsut ja kampsut ja painellaan Pinjan mummolaan. Jesh. Ohjelmassa on leirinäyttely sunnuntaina (ts. Kokkolan KR näyttely :D) sekä paljon NOME- ja ehkä myös MEJÄ-treeniä.


Ehkäpä sitä pitää jos rueta säästämään että jos joskus sinne oikealle GR-leirille sitten pääsisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti