maanantai 5. syyskuuta 2011

Nyt on noustu sieltä epätoivon suosta mättäälle :)

Edellisestä päivityksestä on kulunut aikaa liika kauan. NOME-kausi siis alkoi ontumisella ja kokeen perumisella. NOME-kausi jatkui Evijärven kokeessa täydellisellä epäonnistumisella molempien nomettavien tyttöjen kanssa. Riepu kuupoili oikein olan takaa ja Inkan dorkailulle ei pysty oikein sanallista kuvausta keksimään. Olin valmis heittämään hanskat tiskiin Inkan kanssa. Ihan oikeasti olin valmis.

Onneksi sain apua ystäviltä (että kiitos vaan kaikille tsempanneille ja kannustaneille) ja niin sieltä epätoivon alhosta noustiin. Heinäkuun alusta saakka on treenattu ja kokeiltu hyvällä fiiliksellä. 9.7. startattiin Torniossa ja tuloksena oli VOI3. Inka teki mielestäni mukavaa työtä, mutta otti kovin paljon häiriötä pörrävästä paarma- ja kärpäsparvesta. Mutta kaiken sen häröilyn alta näkyi pilkahdus jostakin paremmasta. 31.7. Nivalassa PM-kokeessa Inka teki meidän mittapuulla tosi hienon työn. Ykkönen ei ollut kaukana, mutta se karkasi 3-markkeerauksen pieneen apuun. Tuloksena siis VOI2 ja PM2. 13.8. Käväistiin extempore-kokeessa Rovaniemellä ja sieltäkin tulos, VOI3. Rovaniemellä olin myös erittäin tyytyväinen Inkan työhön.

Eilen sitten saavutettiin jotain, mihin en ikinä oikein uskonut meidän yltävän.. Kuortaneella kaikki siis onnistui ja tuloksena Inkalle NOME-B VOI1!

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin

VOI1 ja Lakeuden Noutajakoirayhdistyksen VOI-luokan NOME-mestari 2011

 Inka sai kerroshampparin Kaustisen Rollsista

 Ja "poika" saunoo!!



p.s. Koitan jossain vaiheessa laittaa jotain järkevämpääkin näistä meidän NOME-touhuiluista. Nyt ei vaan pysty eikä kykene :)

p.s. II Iso kiitos personal trainerillemme, Paapulle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti