tiistai 20. lokakuuta 2009

Uusi blogi, vanhat kujeet

Uudessa blogissa ollaan. Vanhat jutut on myös siirretty tänne (hullua hommaa, mutta jotain dokumenttia elämästä täytyy säilyä...).

Mitään ihmettä meille ei kyllä kuulu. Juoksuja ootellaan het niinkö viimestä päivää. Merkkejä on ilmassa molemmilla tytöillä. Pinja on muuten vaan kummallinen ja Inkalla se juoksuja edeltävä hömpötys näkyy treeneissä. Tänään ei oikein tiennyt olisiko pitänyt itkeä vai nauraa, kun käytiin Seijan kanssa dameja nakkelemassa. Damikin jäi puuhun (saatiin se sieltä kyllä pois...), että niin hyvät treenit meillä... Inka lopetti palauttamisen ja rupes dorkaileen ihan urakalla, prkl.

Viikonloppuna käytiin laskemassa peltopyitä johonki rojektiin. Reilu kymppikilsa tuli kävelyä ja se 11 peltopyyn parvi löyty viimesen puolen kilometrin aikana. Oujee. Illalla oltiin könttyrässä, minä ja Pinja. Pinja-raasu otti vähän damagea ojan ylityksessä, mutta onneksi jalka on taas kunnossa. Kyllähän sitä tietty vois itteensä ottaa niskasta kiinni ja viiä sen sinne Pentti Tapiolle tutkittavaksi... Muttako... se on taas ihan OK. Iloitsee ja kippuroitsee aivan normaalilla tavalla.

Nyt ollaan syyslomalla. Mitähän sitä vielä tälle viikolle keksis. Tietty olis hyyvä jos toi koira (Inka siis) alottas juoksun, niin vois vaikka Vaasassa lähtä käymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti