maanantai 12. lokakuuta 2009

Starttaamista, perumista ja synttäreiden viettoa.

Käväistiin Inkan kanssa siellä Närpiössä NOMEilemassa. Menestys oli kehno. Tuloksena oli VOI0. Jotenkin tuntuu, ettei se siitä taida paljon paremmaksi enää muuttua. Inkalla varmaanki riittäis rahkeet, mutta minä oon ihan kuutamolla näissä hommissa. Naisten Haku peruttiin sitten kanssa... Peruminenhan on ollut meidän juttu tällä NOME-kaudella. Milloin minä oon ollu hajalla, millon puolestaan Inka.

Katellaan nyt ollaanko ikinä siinä kunnossa, että joskus vielä startataan. Tällä tasolla ei kyllä starttiin lähetä. Treenaillaan taasen tämä talvi ja katellaan viiliksiä sitten ensi keväänä. Eli aika laihat oli siis tämän vuoden NOME-tulokset. Pinjalle AVO0 ja Inkalle VOI0. Ei tässä mitään selitellä, mutta kyllä tuo oma jalka on vienyt vähän semmosta hyvää meininkiä mennessään. Toivottavasti se nyt on oikeasti paranemaan päin.

Pinja täytti alkukuusta 8 vuotta. Veteraanikehät kutsuvat meitä varmaankin ensi vuoden puolella. Katellaan miten saadaan turkkia ja jalka kuntoon. Pinja on nimittäin taas välillä vähän linkkaillut. Seuraillaan taas tilannetta ja jos kipuilu pitkittyy / muuttuu jatkuvaksi on meillä edessä lääkärireissu.

Muutoin koiraelämä jatkaa samaan vanhaan malliin. Treeniä ja lenkkeilyä, toisinaan myös metsästystä. Inkalle odotellaan juoksua. Katsotaan nyt, mitä tässä vielä syksyn ohjelmistoon tulee. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti