sunnuntai 6. huhtikuuta 2008

Monta rautaa tulessa

Huhhuh! Onpa, kuulkaa, ollut kovanlainen kevät. Olen paahtanut menemään töissä ja koulussa hullun lailla. Koirat ja sivutkin ovat jääneet ihan paitsiolle, kun koneella on saanut istua enemmän kuin tarpeeksi. Mutta... Kaikki helpottaa aikanaan ja minun helpotukseni saapui 3.4. filosofian maisterin papereiden muodossa :) Nyt on koulut käyty!!

On ollut aivan mahtavaa, kun on ollut iltaisella aikaa omille jutuille. Inkan kanssa on aloitettu treenailut ihan mukavalla menestyksellä. Inka on kasvanut mukavasti aikuisemmaksi ja sellaista järkevöitymistä on havaittavissa nuissa noutohommissa. Hyvä niin. Toivottavasti olisin myös itse järkevöitynyt ;)

Olenpa päässyt myös ratsaille taas pitkästä aikaa. Ludvera on kyllä mennyt talven aikana vähän taaksepäin, mutta eiköhän me tässä saada kirittyä takaisin omalle tasolle, kunhan harjoittelu muuttuu säännöllisemmäksi. IHANAA KUN ON AIKAA, eikä tartte koko aikaa stressata.

No joo, Inkan kanssa siis ollaan treenailtu NOME-juttuja. Varovainen laskeutuminen on kyllä ollut, mutta into on kohdillaan molemmilla. Tauko on tehnyt erittäin hyvää. Nyt treenit alkavatkin olemaan aikalailla joka viikko ainakin kerran, kun Nivalan Noutajien kanssa treenaillaan. Pinjan kanssa ei olla tehty oikein mitään, kun sitä ei pahemmin taas kiinnosta. Niin, ja juoksutkin sillä alkoivat vihdoin ja viimein. Pinjan NOME-intoa odotellessa...

Hetkellisessä mielenhäiriössä ilmoitin Inkan myös näyttelyyn. BIS-voittoahan sieltä lähdettiin tietysti hakemaan, mutta oli tyytyminen tulokseen KÄY EH1. Ihan OK. Inkamainen arvostelu. No, eipä tartte tuolla näyttelyssä juoksennella, kun koira ei sitä sertityyppiä ole ;) Ehkäpä keskitytään enemmän tähän rodunomaiseen toimintaan :D

Mutta tällaista tällä kertaa :) Jatkamme treenien parissa ja kommentoimme niistä sitten tänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti