torstai 24. huhtikuuta 2008

KoELA ilmoitta

KoELA eli koiraineläkelaitos on myöntänyt Pinja-Pauliina Kangas-Järviluomalle koirain varhaiseläkkeen. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että Pinjan ei tarvitse enää juosta hiekkasäkkien perässä maastossa tai kestää hermoilevaa mammaa kokeissa.

Eli treenattu on ja perseelleen menee ;) Pinjaa ei vois vähempää kiinnostaa. Ja nyt on meikäläiselle selvinny, ettei sitä ehkä väkisellä kannata mihinkään raahata. Taisipa siis jäädä se AVO-tulos Pinjalle saavuttamatta. Kyllä se treeneihin aina pääsee; ainakin autoon istumaan :P

Inkan kanssa on ilmennyt uusia ongelmia. No, luovutukset on nyt OK *kopskops*. Linjat menee ihan OK, haku on yhtä hyvä ku aina ennenkin. MUTTA uusi ongelma on ilmennyt viimeisimmissä treeneissä. Ihan perusmarkkeeraukset tuottavat todellisia ongelmia. Ei yksikertaisia ykkösiä saada ylös! Ihan käsittämätön homma. No, eikai se auta kuin treenata.

Muutoin on taas elämä mallillaan. Kämppä pursuaa hiekkaa ja koirankarvoja ja ulkona on mahtava kurakko ;) Oi tätä koiranomistajan kevätautuutta! Tulispa jo kuivat kelit. Tai olispa edes kämppä, jossa on ovi suoraan ulkoa pesuhuoneeseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti