perjantai 22. syyskuuta 2006

Goldenmestaruus

Nyt on sitten Goldenmestaruus saatu onnellisesti pidettyä. Hyvinhän se viikonloppu kokeissa vierähtikin ja aimo määrä tuloksiakin tuli. Meillä viikonloppu lähti mukavasti käyntiin. Pinja starttasi muistaakseni neljäntenä ja HUPS, yllätti meidät kaikki pääsemällä jäljelle. Inka starttasi jonkun koiraan päästä. Tulos tuli, mutta ei jäljelle. Ilo siitä sitten kuitenkin haihtui kun jälki koitti. Pinja ei oikein innostunut ja saaliiksi ALO3. Inkallekin kakkosta odottelin, niin ALO3 sillekin. Tulokset kuitenkin :) Pinja kyllä harmitti oikein kovasti. Se olisi voinut olla Pinjan mahdollisuus siirtyä NOME-eläkkeelle. No, ehkäpä Pinja ei sitä vielä halunnut!

Iloa meidän viikonloppuun toi sitten Inkaliinan äitimuori, Goldgingers Snow Star alias Nando. Nando voitti suvereenisti jo neljännen Goldenmestaruutensa ja vieläpä hienosti ykköstuloksella! Onnea vaan Nando ja Eippa!

Tällä viikolla olen itse sairastellut sitkeää flunssaa ja koiratoiminta on siis jäänyt vähemmälle. TYtöt ovat kuitenkin päässeet hommiin, kun isä ampui hanhen. Hieno homma!!

Ensi viikon lauantaina tärähtää sitten hirvijahti käyntiin. Tarkoitus olisi tässä ensi viikolla käydä Pinjan kanssa muistelemassa vähän noita jäljestyksen saloja. Ollaan nyt hirviporukassa jälkikoiranaisina :) Pitäähän sitäkin vähän sen vuoksi treenata. Lisäksi pyydetään metsäkanalintuja aina kunhan siihen on mahis :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti