maanantai 12. kesäkuuta 2006

Oijärven NOME

NOME-kausi jatkui koko perheen voimin viime viikonloppuna Oijärvellä OSN ry:n 30-vuotisjuhlakokeessa. Pinja oli arvottu starttaamaan numerolla kaksi, ja niinpä sitä päästiin heti aamulla tosi toimiin :)

Alokasluokka alkoi aika vaativalla vesiohjauksella. Ohjauksen jälkeen siirryttiin hakualueelle: haun maasto oli mukava ja sopivan vaativa. Haun jälkeen suoritettiin 2-markkeeraus ja lopuksi tehtiin vielä maaohjaus. Pinjan vesiohjaus oli aika raskas, kuitenkin Pinja se lopulta suoritti. Haku meni tällä kertaa mukavasti. 2-markkeerauksessa maalle pudonnut riista tuotti ongelmia ja Pinja saikin sen ylös vasta toisella lähetyksellä. Viimeinen ohjaus meni jokseenkin mallikkaasti. Ei jäljelle, mutta tuloksena ALO2. Hieman yllättyneitä oltiin Pinjan tuloksesta, mutta totta kai olemme erittäin tyytyväisiä (ja ainahan sitä jossittelun varaa jää ;))

Inkan kanssa ei sitten oikein edes voi jossitella. Kaikki lähti menemään päin pe***ttä jo rantaan mentäessä. Rannassa ollut katiska oli Inkalle lauantaina liikaa. Samoin tuulen kääntämät lumpeen lehdet. Koe keskeytyi, ennenkuin se edes pääsi alkamaan. Harmitti niin vietävästi. Mutta tuleepa noita kokeita vielä. Lisää treeniä ja uusia kokemuksia, niin eiköhän se iloksi muutu :)

Oijärven viikonloppu oli kuitenkin kaiken kaikkiaan oikein mukava. Sunnuntaina olin itse voittajaluokassa sihteerinä, joten tuli nähtyä taas mukavia suorituksia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti