maanantai 29. toukokuuta 2006

NOME-kausi käyntiin

Nyt on polkaistu NOME-kausi (NOME-B) käyntiin ja vieläpä mukavin tuloksin! Käväistiin eilen Lohtajalla molempien tyttöjen kanssa starttaamassa. Inka pääsikin melkein suoraan autosta koemaastoon (siis meinasi tulla kiirus ;)) Vähän siinä itse hermoilin, että kuinkas tässä nyt käy kun ei ehtinyt pikkuneidiltä päästellä enimpiä virtoja pois, mutta turhaan murehdin. Koe meni mukavasti muutamaa pudottelua ja pientä takkuilua hakutehtävän yhteydessä lukuunottamatta. Olin tyytyväinen itseeni ja ennenkaikkea koiraan. Jälki jäi pienestä kiinni, tästä on hyvä jatkaa. Tuloksena siis ALO2.

Pinja ja Antti starttasivat toiseksi viimeisenä. Pinja teki kivasti hommia, mutta haku oli sille hienohelmalle vissiin vähän liikaa. Maasto oli aika raskas joten Pinjan haku hyytyi melko pian. Muuten kuitenkin Pinsku toimi kivasti. Ei minkäänlaista oikuttelua tai diivailua. Tuloksena ALO3.

Molemmille tytöille on nyt ohjelmassa kunnon kohotusta. Inkalle lisäksi luovutusharjoituksia ja uusien maastojen tutkimista ;) Parin viikon päästä on sitten uusi koitos Oijärvellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti