maanantai 28. marraskuuta 2005

Nivalan kuulumisia

Taas on 1,5 viikon mittainen Nivalan reissu takana päin. Käväisin opettamassa Nivalan lukiolla bilsaa ja mantsaa, ja tytöt nauttivat elämästä mummolan maisemissa. No, ei se aina ihan nautintoa ollut, kun kelit olivat kuraisia. Ei viitsinyt aivan niin paljoa ulkona tyttöjä pitää, kuin normaalisti noissa oloissa olisi suotavaa. Kuitenkin maalla olo aina luhtitalokaksion voittaa ;)

Viikko sitten käväistiin fasaanijahdillakin. Ensimmäisellä kerralla jouduimme palamaan reissulta väsyneenä, märkänä ja ilman saalista, mutta toisella reissulla Pinjan avustuksella saatiin fasaani pataan. Inkakin pääsi tutustumaan lämpimään fasaaniin. Sitä kun ei vielä aiemmin vastaan ole tullut. Ja hienostihan kaikki meni. Oli oikein mukava metsästysreissu!

Muutenpa viikko Nivalassa tytöillä meni luita pureskellessa ja kurakoissa roiskiessa. Välillä taisi olla jopa tylsää, kun työpäivät koululla olivat pitkähköjä. Ja aina ei kotona ollutkaan seuraa. Seuraavan kerran Nivalan maisemiin sitten joululomalle. Toivottavasti kurakelit ovat sitten jo ohi!

Kotona meitä odottikin iloinen yllätys. Postista oli tullut saapumisilmoitus: Inkaliinan lonkka- ja kyynärtulokset olivat tulleet!! Ei muutakuin aamulla heti postiin. Virallinen lausunto Inkan lonkista ja kyynäristä: A/A ja 0/0! JEE! Olen enemmän kuin tyytyväinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti