tiistai 6. syyskuuta 2005

Lomailua ja NOMEilua

Oho! Kylläpä se loma venähti! Ei vaan jos totta puhutaan, niin on tullut reissattua opiskelun merkeissä ja sittenhän sitä on taas avattu metsästyskausi, niin ei ole paljoa koneella, ainakaan kotisivujen parissa ähöttää. Mutta nytpä on aikaa ja nytpä sitä sitten tuleekin tekstiä.

Jaahas. Taippareiden jälkeen huristeltiin Nivalan KV-näyttelyyn Inkan kanssa. Pinja sai lomailla senkin ajan mummulassa. Inkan kanssa käväistiin kehässä pyörähtämässä ja tuloksena hienosti PEK 2, KP! Olin oikein tyytyväinen. Harmi vaan, kun karva ei ollut viimeisen päälle hyvä. Mutta arvostelu oli sen verran mukava, että siitä on hyvä jatkaa sitten junnuluokassa.

Kaikkien näiden kotosten jälkeen sitten suunnistimme lomailemaan. Ensin käytiin Teemun ja Sannan kanssa mökkeilemässä Antin vanhempien mökillä tuolla jossain Kivijärvi-Kinnula-Viitasaari -akselilla. Olihan mukavaa. Ja kelit oli hienot. Inka näytti todellisen uimataitonsa ja vesihulluutensa porauttamalla mahtavalla loikalla jorpakkoon kerta toisensa jälkeen. Tytöt riekkuvat ja uivat 2 päivää. Kyllä kotimatkalla jo unikin maittoi ;)

Reissailu jatkui sitten Vaasan suuntaan. Pinja piti valitettavasti jättää kotiin juoksun takia. Harmi, kun oli sielläkin niin mahtavat maisemat koirien juoksennella. Menimme siis Eivorin, Jyrkin, Camillan ja Makun kanssa mökkeilemään Vaasan saaristoon. Mukana oli tietysti komea lauma koiria: Inka, Demi, Nando, Zamba, Zira, Zico ja Remu. Saunottiin, syötiin, juotiin, treenattiin ja otettiin rennosti. Oli niin mukavaa! Kiitos vielä kestitsijöille :)

Sittenpä pitikin jo palata kotikonnuille. Työ- ja opiskeluhommat hönkivöt niskaan. Tylsää. Vietin tosin mahtavat 2 viikkoa Oulangalla kenttäkurssilla. Harmitti vaan kun kyyhkysaloitus jäi väliin. Mutta eipä se mitään. Sitten tässä ollaankin sorsastettu heti olan takaa ja joka paikassa. Ollaan vähän laajennettu reviiriä Nivalan sorsamailta tuonne Oulunsalon suuntaan. Ihan kivoja jahteja on ollut ja Pinja on toiminut kivasti. Inka ei vielä oikein hoksi mitä siellä touhutaan, mutta eiköhän se siitä pikkuhiljaa.

Nyt viime sunnuntaina eli 4.9. käytiin Pinjan kanssa NOME-startissa. Pinjalla ja Antilla meni oikein mukavasti. Tuloksena ALO3 ja täytyypä sanoa, että saumat parempaankin tulokseen olivat :) Huonoa tuuria vaan sattu mukaan tällä kertaa. Kyllä sieltä vielä Pinjankin kanssa tuloksia napsitaan. Katsotaan miten tälle vuodelle tulee vielä startteja. Metille ainakin mennään.

Tänään sitten Inkaliina sai noutaa ensimmäisen sorsansa oikeasta tilanteesta. Vähän piti haavakkotavia aluksi ihmetellä, mutta sitten lintu nätisti suuhun ja suoraan mammalle! Olin pakahtua ylpeydestä!! Minun pikku-Inka! Tilanne oli mukava ja Inka toimi niinkuin pitikin! Tästä on hyvä jatkaa.

Nyt ollaan tyttöjen kanssa Nivalassa jumissa, kun auto hajosi. Odotellaan auton korjautumista ja käydään aina välillä puolukkametsässä. Onhan tämäkin ihan mukavaa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti