keskiviikko 15. lokakuuta 2003

Treenailua pitkästä aikaa

Käytiinpäs Pinjan kanssa pitkästä aikaa treenailemassa. Jäi ihan hyvä mieli :) Ollaan tässä sisällä harjoiteltu palautuksia. Pinjahan on tuonut damit/linnut minulle eteen, mutta nyt ollaan harjoiteltu sivulle tuloa dami suussa. Hyvin on homma lähtenyt kulkemaan. Joskaan Pinja ei aina ihan sivulle asti jaksa tulla, mutta aika viereen kuitenkin ;)


Nyt tosiaan oltiin sitten tuolla raittiissa ulkoilmassa treenaamassa. Aloitettiin ihan ykkösmarkkeerauksilla ja olinpa ällikällä päähän lyöty! Koira lähti kuin raketti damin perään ja palautus tuli melko hyvällä vauhdilla tiputtelematta. Sama jatkui tästä eteenpäin. Hyvien suoritusten innoittamana kokeilin myös kakkosmarkkeerausta ja sekin onnistui. Vielä kokeilin kepillä jäätä ja tein pari linjalle lähetystä. Nekin onnistuivat! Mitkä treenit!!!! Tauko on tehnyt hyvää. Tottelevaisuuskin on kohentunut *koputtaa puuta*. Olen iloinen. Nyt tästä lähdemmekin Pinjan kanssa reissun päälle. Menemme Nivalaan "lomailemaan". Jospa sitä vielä pääsisi metsälle ja tietysti treeniolosuhteet ovat hyvät. Ja luulenpa, että Pinjaa (kuin myös minuakin) ilahduttaa Nivalan kavereiden Sinnan ja Mantan (ja Ellun :)) näkeminen. Pinja-parka kun on ollut karanteenissa jo reilun kuukauden. Hiton juoksu... Noo... seuraavaan on aikaa puolisen vuotta. Nyt siis nautiskellaan juoksuttomasta ajasta.


* * * * * *


Pinjan lonkkalausunnotkin sitten tulivat. Täytyy olla tyytyväinen, että koira on terve :) Nyt voimme huoletta jatkaa harrastuksiamme ja nauttia elämästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti