maanantai 15. syyskuuta 2003

Naisten vaivoja

Viikko sitten maanantaina se sitten selvisi Pinjan kiukutteluun. Neiti aloitti juoksun. Ollaan taas oltu niin hellyyden kipeitä ja niin onnettomia ja niin outoja. Ei maailmassa toista yhtä outoa koiraa kyllä varmasti ole. Housut on yöks ja muutenki kaikki mättää. Mörköjä on joka puskan takana ja kaikille kannattaa vähän murista ja nostaa karvat pystyyn ;)


* * * * * *


Viikonloppuna kävimme sitten Nivalassa. Oli inhottavaa olla koko ajan vahtimassa Pinjaa. Meilläpäin kun niitä sulhasia on joka nurkan takana ja varsinkin näin metsästysaikaan innokkaita uroksia voi putkahtaa mistä tahansa. Pinja ei oikein ymmärtänyt vahtimista ja hihnassa olemista. Onneksi aina välillä kuitenkin sai purkaa paineta ja juosta ympäri pihaa takapuoli maata viistäen. Sinna ja Mantakin kävivät Pinjaa moikkaamassa. Todellinen syy oli Sinnan paukkuun totuttamisen alkeiskurssi ;) Pinja tarjoutui ystävällisesti näyttämään kuinka paukulla käyttäydytään :) Eli ei ainakaan pelokkaasti.


Sunnuntaina käytiin lempipaikassani retkellä. Pinja sai olla irti. Seurana Pinjuskalla oli suomenpystykorva Tessu ja eväidensyönnin ajan myös suomenajokoira Myy. Pinja ja Tessu eivät kotipihassa oikein tule toimeen, mutta metsässä oli oikein mukavaa yhdessä. Suostuivatpa tytöt jopa yhteiskuvaankin. Myy vain kävisi nuotiolla ja lähti sitten taas pupuja etsimään. Pinja ja Tessu vain "retkeilivät" ja noolasivat makkaraa nuotiolla :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti