lauantai 6. syyskuuta 2003

Laiha NOME-tulos

NOME-koe on taas takana. Ja tuloksena maanmainio ALO0. Ei mennyt aivan putkeen, mutta toisaalta kehitystä edellisestä oli tapahtunut. Riistat eivät olleet tänään Pinjan mieleen ja ohjaus meni persiilleen, mutta minulle jäi kokeesta kaikesta huolimatta mukava mieli. Tuomari rohkaisi jatkamaan harrastusta ja sano Pinjassa olevan potentiaalia. Nyt vain ohjauksia ja riistankäsittelyä harjoittelemaan. Ensi kesänä uudet startit ja uudet kujeet. Vielä me Pinjan kanssakin tulokset saadaan :)


* * * * * *

Muuten tässä ollaan elelty kuten aina ennenkin. Koulussa/töissä on käyty ja aina välillä treenailtu. Pinja pääsi eilen illalla Roopen kanssa lenkille ja olihan lapsilla taas mukavaa. Riehunta oli aivan älytöntä ja välillä näytti hieman vaaralliseltakin. Onneksi nuo kakarat kuitenkin osaavat varoa vaikka se välillä hurjalta näyttääkin. Mukavahan sitä oli katsella. Nyt täytyy nauttia näistä hetkistä, koska tulossa on pitkähkö aika jolloin lapsoset eivät voi keskenään leikkiä.


* * * * * *


Ensi viikonloppuna päästään Pinjan kanssa taas sorsametsälle. Juoksuakin odotellaan. Seuraava koestartti on vasta ensi vuonna, että nyt pidetäänkin taukoa harjoittelun osalta vähän aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti