keskiviikko 25. kesäkuuta 2003

Pinjan tarinoiden alku

Niinpä se sitten minunkin piti aloittaa päiväkirjan pito. Se on tuo ympäristön painostus välillä niin kovaa, että on pakko antaa periksi ;) Yritän päivittää Pinjan (ja minunkin) seikkailuja tänne aina kun vain suinkin ehdin.


Pinjahan on mussukkainen kultsuneito (tämä ei liene enää kenellekään epäselvää) ja minä olen taas Pinjan äiskä. Tuo Pinja ei näistä tietokonejutuista perusta, niin minä hoidan tämän kirjoituspuolen ;) Että toivottavasti viihdytte Pinjan kuulumisten parissa.


No, mitäpä meille sitten kuuluu...? Me ollaan Pinjan kanssa tällä hetkellä aivan kahdestaan. Antti, se Pinjan iskä, lähti kesäkuun alkupuolella Ameriikkaan. Me yritetään parhaamme mukaan keksiä ajanvietettä, mutta kun lyö kaksi tyhmää päätä yhteen, tulee vain yksi iso, tyhmä ja ennenkaikkea tylsä pää. Joten me ollemme Pinjan kanssa enimmäkseen ötväilleet. Jollekin saattaa herätä kysymys, että miksevät ne harjoittele noutohommia. No, taipparit on läpi ja Pinja-Pauliina on NIIN tylsistynyt koko noutohommaan, joten pieni tauko on paikallaan. Kyllähän se dami pitäisi tuolta joskus kaivaa esille ja rueta vaikka niitä palautuksia ja ohjauksia NOMEen harjoittelemaan....


Onhan tuota tietysti reissattu taas ympäri ämpäri. Juhannusviikko oltiin Pinjan mummolassa ja sitten pyörähdettiin Rovaniemellä hakemassa sininen nauha. Uiskenneltukin on ja tehty muuta kesäpuuhaa. Tänään luettiin takapihalla kasvatusfilosofiaa, otettiin aurinkoa ja haukuttiin kiinteistönhoitajille ;)


Semmostapa näin alkajaisiksi. Katellaan mitä tuleman pitää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti