torstai 9. elokuuta 2012

Hampaankolosta lähti jotain, mutta jotain sinne kyllä vähän jäikin...

Startit on siis taas aloitettu Inkan sairasloman jälkeen. Heinäkuun lopulla starttasimme Hailuodossa ja tuloksena oli VOI3. Ohjaus meni aivan päin persettä (riista saatiin ylös, mutta tyyli oli karmea) ja markkeerauksessakin piti vähän auttaa. Periaatteessa kaikki on OK, kunhan sekä minä että koira maltetaan mielemme ;)

Viime viikonloppuna oli vuorossa Nivalan Noutajien järjestämä Keski-Pohjanmaan kennelpiirin piirinmestaruusmittelö Haapajärvellä. Arvoin sitten meidän viimeiseen pariin, joten saihan siinä aika pitkän päivän odotella Inkan kanssa omaa vuoroa. Koe oli ihan mukava peruskoe, jossa ei ollut mitään turhia kikkailuja.

Koe alkoi 2-markkeerauksella. Matkat eivät olleet pitkät ja ajattelinkin, että onpa helppo markkeeraus. Päivän mittaan kuitenkin kävi ilmi, että ei markkeeraus mitenkään äärimmäisen helppo ollutkaan. Lähes kaikilla koirilla oli jotain pientä puutetta. Inka suoritti markkeerauksen kuitenkin erinomaisesti. Siihen oli todella tyytyväinen. Seuraavaksi vuorossa oli ohjaus. Matka oli pitkä, mutta ohjaus sinällään ei ollut vaikea. Jouduin kuitenkin vääntämään ja kääntämään ja sitten ohjaukseen tuli lisähasardia, kun Inka painoi liika kauas. Jouduin käyttämään ääntä ja ohjaus oli muutenkin aika raskas. Ohjauksen jälkeen tiesin, että palkintojen jaon jälkeen tarvitse uimasilleen heittäytyä.
Viimeisenä tehtävänä oli haku, jonka Inka klaarasi omaan tuttuun ja varmaan tyyliinsä.

Tuloksena kokeesta oli VOI2 ja Keski-Pohjanmaan kennelpiirin piirinmestaruus. Viime vuodesta hampaankoloon jäänyt PM2-sijoitus siis kirkastui PM-"kultaan", mutta hampaankoloon jäi niin kovin pienestä kiinni ollut uintireissu ;) No, tästä etiäpäin. Jospa se vielä tämäkin tyttö uimaan pääsisi :)

Keski-Pohjanmaan kennelpiirin piirinmestari
NOME-B VOI2
Goldgingers Rhea Silvia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti