tiistai 25. toukokuuta 2010

VOI(3) ETTÄ!

Vihdoin ja viimein saimme avattua tulostilin voittajaluokassa. Kerrassaan mainio asia. Jäi hyvä fiilis, mutta kuitenki sen verran hampaankoloon, että tästä on hyvä jatkaa etiäpäin kohti korkeampia palkintoja :)

Koe oli mukava. Ei helppo eikä vaikea, vaan semmonen sopiva. Ensin tuli 2-markkeeraus kohtalaisen pitkillä välimatkoilla. Inka ei jostain syystä oikein hoksinu sitä ekaa heittoa ja niimpä se sai ylös vain sen tokaksi heitetyn. Siinä vaiheessa meinas ottaa kaaliin, ko iski tajuntaan, että sen himputin ohjauksenhan on nyt mentävä... Ohjaus oli minusta kaukana (monen mielestä kuulemma aika helppo :D) ja siihen matkalle heitettiin vielä häiriö. Häiriöstä huolimatta Inka suoritti ohjauksen. Olisi kuulemma voinut olla täsmällisempi (siitä olen kyllä samaa mieltä). Joka tapauksessa ohjaus tuli suoritettua hyväksytysti ja sitten mentiinkin piiloon parin suorituksen ajaksi.

Kun toinen koira oli suorittanut 2-markkeerauksen ja ohjauksen, aloitettiin haku. Haussa oli kaksi erillistä aluetta, joita koirat hakivat yhtä aikaa. Inkalla oli pieni käynnistymisvaikeus (liekö ohjaus painanut), mutta kunhan se pääsi vauhtiin, se haki kivalla teholla ja vauhdilla. Varikset jäivät piiloon, mutta lokkeja se toi 4 kpl. Lopussa näytti, että fitness-Inka ei ollutkaan niin kovin fitness... Täytynee hieman treenata lisää tuota fyysistä kuntoa myös. Haku näytti olevan jostain syystä vähän hankala. Liekö kevään kankeutta vai muuten vaan ankeutta :D. Jospa se tästä. Nyt kuitenkin nokka kohti uusia haasteita ja tavoitteita. Jeejee.

Riepu voi hyvin. Se kasvaa kovasti ja oppii koko ajan uusia asioita.

Pinjakin voi hyvin. Se jo melkein sulattaa ajatuksen pienestä ärsyttävästä koiranpennusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti