sunnuntai 27. toukokuuta 2007

Vierailulla Kannuksessa

Onpas taas aikaa vierähtänyt, ettei ole koneelle ehtinyt istahtaa. Tekemistä on piisannut niin työ- kuin elukkarintamalla.

Ollaan tässä Inkan kanssa aloitettu tehotreenit. Joka päivä ollaan tehty jotain pientä ja kylläpä se alkaa näkyä. Tänään meni vesitreenit suorastaan nappiin. Mm. luovutukset ovat parantuneet viikossa huimasti ja näyttäähän tuota ohjattavuuttakin tulleen. Olen kiinnittänyt homiota myös omaan ohjaamiseeni ja joo, kylläpä siihen saikin kiinnittää huomiota. Mutta parempaan päin, minä ja Inka. Oulussa sitten päästään kokeilemaan taitoja ihan käytännössä. Pitää "varalta" vetästä pari jälkeäkin vielä ennen startteja :)

Perjantaina pakkasin puoli omaisuutta autoon ja suunnistimme tyttöjen kanssa Kannukseen Päiville, Markukselle ja Rokille kylään. Kiittelin siinä matkalla jo ilmastoitua luksus-Ooppeliamme, kun kesän ensihelteet yllättivät matkalla :) Kannukseen päästyämme lastattiin kaikki koirat (Roki siis tyttöjen lisäksi) autoon ja paineltiin koirakentälle vähän päästämään paineita. Siellä sitten nää lapset (Inka ja Roki) juoksivat sydämensä kyllyydestä. Pinja kierteli taas ylhäisessä yksinäisyydessä aidan reunuksia. Sieltä kotiuduttuamme ilta menikin leppoisasti koiria kuvaten ja saunoen. Lauantaina pyörähdettiin Päivin ja tyttöjen kanssa Evijärvellä lintuja bongailemassa. Olisipa muuten ollut mukava treenimaasto, mutta eihän siellä voinut muutakuin bongailla :)

Kiitoksia vielä Päiville, Markukselle ja Roksupoksulle vieraanvaraisuudesta. Oli mukavaa!!

Lopuksi kuvaussession saldoa:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti