keskiviikko 11. kesäkuuta 2008

Ihan vaan kuulumisia

Niin se on kaksi viikkoa vierähtänyt hurjasta NOME-kauden avauksesta. Treenipaikalla se ykkönen tuntuu melkeinpä joka kerta uskomattomalta, mutta kyllä se siellä papereissa vaan lukee. Toisin sanoen, treenit eivät ole mennet kauhean hyvin viime viikkoina, mutta enpä niitä hirveästi ole suunnitellut. Pitäisi varmaan hiukkasen enemmän panostaa siihen etukäteissuunnitteluun eikä vain mennä paikan päälle riekkumaan. Jotain kuitenkin on tapahtunut... Inkalle on iskostunut päähän ainakin pikkuisen pillin kuuntelua. Jospa se tästä pikkuhiljaa.

Tälle kesälle on suunnitelmissa AVO-startteja ihan ohjaajan takia. Mun pitäis päästä eroon siitä tolkuttomasta koejännityksestä, joka tahtoo viedä toimintakyvyn sekä ohjaajalta että koiralta. Viime kokeessa jännitys oli sopivalla tasolla, kun psykologisina valmentajinani toimivat Jyrki ja Eippa (kiitos vielä siitä :)). Saapa nähdä, miten pärjään jatkossa, jos nuo psyykkisetkoutsit eivät olekaan paikalla. Täytynee testata Marian vastaavia valmennustaitoja muutaman viikon sisällä *vinksvinks* ;)

Pinjankin otin eilen treenien päätteeksi autosta ja tein sen kanssa vesiohjauksen. Ei se ohjaus mitenkään kauhean pitkä ollut, mutta ihan hyvin se meni. Ei kerrota Pinjalle, mutta jos se tekee treeneissä ihan kivasti, niin voiskai sen kanssa startata loppukaudesta... EHKÄ! Että se siitä eläkkeestä ;)

Vihdoin ja viimein sain lisättyä galleriaan jotain kuvia. Sieltä löytyy nyt kuvia NOME-koulutuksesta viime toukokuulta, kun Maija Lappalainen kävi meitä koulaamassa. Tehokasta menoa.

Vielä olis pari viikkoa töitä ja sitten voinkin keskittyä täysillä koiran/koirien treenaukseen!! JIIHAA!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti