sunnuntai 23. syyskuuta 2007

Tulosskaala sen kuin laajenee

No niin! Nyt on sitten korkattu avoin luokka. Eipä siitä paljon lapsille kerrottavaa jäänyt ;)

Pinja sai AVO0:n. Paska työ ja minä huusin - kuin vanhoina hyvinä aikoina :D PInja ei saanut 2-markkeerauksissa kumpaakaan riistaa ylös, ohjauksessa sain sen pariinkin otteeseen linnulle, mutta jostain syystä se ei sitä saanut sieltä ylös... ja siihenpä se sitten jäikin. No, kummallista sinänsä, tuomari kuitenkin jostain syystä piti Pinjasta... En niin kummallista nollapuhuttelua ole koskaan saanut. Yleisvaikutelmassa sanottiin jotakuinkin näin, että koiralla valtavasti kapasiteettia, mutta koulutuksessa puutteita. Niinpä kai :) Pitää varmaan rueta tosissaan Pinjan kanssa treenaamaan, kun siinä kerta kapasiteettiä on ;) Ainoo mikä oikein jäi nyppimään tuossa Pinjan hommassa tänään oli piipaaminen. Hirvee vinkuna jo autossa. Koira kävi ihan ylikierroksilla. Tylsää. En nyt rupea selittelemään, mutta taitaapa se olla myös valeraskaana. Nih.

No, Inka sitten. Tulos myöskin AVO0. Ensin se pelkäsi venettä, sai kuitenkin markkeerauksen ylös... toisesta riistasta jonkinlainen kuva, muttei saanut sitä ylös. Ohjaus oli meille vielä liian hankala. No, näin tänään :)

Vaikka tulokset oli paskat, mieli on kuitenki ihan OK. Tästä nyt vaan jatketaan... Ei kai se nyt ihan toivotonta kuitenkaan ollut...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti