sunnuntai 9. syyskuuta 2007

Mitä isot edellä, sitä pienet perässä

HIIHAAA!!! Olipa mahtava viikonloppu!! Plakkarissa ALO2 ja ALO1!!!!

Eilen aamulla lähdettiin Hannan ja Neron kera kohti Pietarsaarta. Minulla ja Inkalla oli startti. Koe oli mukava ja innolla olin siihen lähdössä. Aluksi oli 1-markkeeraus ja meinasipa homma mennä puihin jo siinä. Heitto oli matala ja Inka ei nähnyt sitä ollenkaan. Tuomari siinä lohdutteli, että hän kyllä otti heiton huomioon. No, ykkönen jäi sinne ja siirryttiin vesiohjaukseen. Ohjaus meni nappiin. Ohjauksesta 2-markkeeraukseen, joka meni melkein nappiin (Inka kävi pienen matkaa katsomassa katiskamerkkiä...). 2-markkeerauksen jälkeen oli haku, joka kieltämättä jännitti eniten viimeaikaisten hakuongelmien takia. No, homma lähti kuitenkin hyvin käytiin ja hakualue tyhjeni nopeasti! Tuomari antoi meille vielä uusintayrityksen markkeeraukseen, kun muutoin meni mainiosti. No 1-markkeeraus hoidettiin kotiin ja päästiin jäljelle. Jälki menikin sitten oikein hienosti :) Eli ykkönen on nyt sitten myös Inkalla plakkarissa!!! Jos jotain huomautettavaa, niin luovutukset...



Pietarsaaresta ajelimme Hannan ja Neron kanssa kohti Oulua ja seuraavaa koitosta ;) Tänään sitten oli startti Oulussa. Koe oli vaativampi kuin eilen. Kuudestatoista koirasta 5 sai tänään tuloksen :S. Hanna ja Nero saivat elämänsä ekasta NOME-startista ALO3! Nero meni tosi hienosti ja Hanna ohjasi hienosti myös! HYVÄ TE!! :)

Jos nyt omasta startista sitten myös pieni purku... Koe alkoi kahdella 1-markkeerauksella. Ekassa Inka haahuili jotain omiaan ja söi paskaa (oma moka, huono lähetys), toista se ei nähnyt kunnolla ja se meni hieman hauksi, mutta lopulta se saatiin ylös. Ohjaus meni kivasti, koira kuunteli ja riista saatiin talteen. Myös haku meni kivasti. Neljä riistaa tuli ylös mukavalla teholla. Ainoo juttu mikä pistää harmittamaan tänään oli vielä eilistäkin huonommat luovutukset. Taispa tulla kaks riistaa käteen :S Ja se hieman huonojen markkeerausten kera pudotti meidät jäljeltä. No, ALO2 tänään tuloksena, joten tyytyväinen saa olla tämän viikonlopun saldoon!


Kiitos vielä Hannalle ja Nerolle matkaseurasta ja tietty muulle pohjoisen tuulijengille... ja pyörremyrskyille... :D Ja kiitos, Henna, kun otit kuvia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti