keskiviikko 7. maaliskuuta 2007

Kevättä rinnassa

Kevät tulee kohisten. Aurinko paistaa ja siitä olemmekin tyttöjen kanssa nauttineet urakalla. Kuljeskellaan pitkin metsiä ja tarkkaillaan mitä luonnossa tapahtuu. Nykyisin ei olekaan mitenkään outoa, jos häivymme parin tunnin umpihankilenkille. Ja tytöt nauttivat ;)

Nyt täällä ollaan hiihtoloman vietossa. Kävimme tänään moikkaamassa työkaverini Päivin ihanaa hoffipoika Rokia (www.rokihoffi.com). Kylläpä tuli Inkalle taantuminen pentuaikaan (eli hirveää korinaa ja pärskyntää ja irvistelyä ja riekuntaa) ja Pinja väläytti taas lady-domina-ominaisuuksiaan (eli ts. istui/makasi ylhäisessä yksinäisyydessään ja jos joku uskalsi lähelle, väläytettiin hampaita ja hieman muristiin). Mutta olipa siinä eläväinen hoffikakara Päivillä. Olikohan ne nuo meidän tytöt samanlaisia energiapakkauksia :D Nythän molemmat ovat jo kypsään aikuisikään ehtineitä Ladyja (NOT!!) :)

Lomaviikolle onkin sitten ohjelmaa. Huomenna startataan kohti Oulua ja viikonloppuna on ohjelmassa PP-kultsujen perinteinen talviNOME. Jiihaa. Vuoden kohokohta. Tästä se NOME-kausi taas starttaa. Saas nähdä lunastaako Pinja odotukset ja tuo taas ansiokkaasti parhaat ohjaajan hermot -palkinnon taloon (Pinjan ansiotahan se tietysti on ;)). Kuten aina, kovat on odotukset talviNOMEn suhteen. Katellaan sitten ensi viikolla, miten lujaa tullaan alas :D

Heppa-asiat rullaa vanhalla mallilla. Tai no ainakin melkein. Tallissahan asusti alkuvuonna 3 pollea. Nyt määrä on vähentynyt kahteen enkelin lähdettyä uuteen kotiin. Nyt tallia asuttavat Bononen ja Ludvera. Ludveran kanssa ollaan käyty silloin tällöin vähän lenkillä. Nyt ohjelmassa on hyvien tapojen opettelua: Ludveralla on katsokaas vain kaksi vaihdetta ;)

Ja tosiaan. Ostinpa sen uuden kameran. hirveä hinku kuvata. Toistaiseksi vain kamera on paljon parempi kuin itse kuvaaja. Nyt onneksi ulkoilmaolosuhteet ovat loistavat kuvauksen harjoitteluun. Kyllä minä tästä vielä opin :)

Pitäkääpä muuten huviksenne meille peukkuja sinne talviNOMEen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti