lauantai 2. heinäkuuta 2005

NOMEtusta

Voi voi, mistähän tällä kertaa aloittaisin :). Pinja starttasi ekaa kertaa Antin kanssa OSN:n Oijärven kokeessa. Harmittaa, kun koe tyssäsi siellä heti alkuunsa. Ei toista tehtävää pidemmäs päässeet. Siitä sen verran sisuuntuneena, treenattiin tehokkaasti koko juhannuksen aika ja jopas jotain... Sehän tuotti tulosta!!! Pinja sai tänään Rovaniemellä ALO2!!! Voi että. Antti ja Pinja rulettaa!! Oon niin tyytyväinen. :) Naama näkkärillä ;) Ja arvostelukin oli vallan mainio (se muuten löytyy Pinjan faktasivulta meriittien tienoilta). Tästä jatketaan!

Inkan kanssa sitten tapahtuikin harmillinen takaisku. :( Taippareissa siis käväistiin ja eihän se sitten mennytkään läpi. Alku lähti vallan mainiosti, hyvin Inkamaiseen tyyliin ;) Vauhdilla viipotettiin menemään ja vakuutettiin tuomari, että kyllä tässä jäljelle pitää päästä. No, voitto sinänsä se jäljellekin pääsy :) Mutta jälkipä sitten koituikin meidän perjantai-illan kohtaloksi. Alku meni vallan mainiosti ja sitten vaan kun jälki kaartoi oikella, Inka päätti kaartaa vasemmalle, eikä se käynyt sitten lähelläkään kania. Kyllä aluksi otti aika rankasti pattiin, mutta eipä sitä auta murehtia. Pieni töyssähdys, mutta eiköhän me täältä :) Katellaan tässä kesän päälle. Niin ja Inkan taippariarvostelu löytyy samalla tavalla kuin Pinjan. Elin Inkan faktat ja sieltä meriittiosio.

Jokatapauksessa on ollut oikein mukavaa. Täsä on nyt siis vainun käytön opiskelua ohjelmassa :) Mutta kyllä se NOME on kiva harrastus! Suosittelen lämpimästi!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti