tiistai 16. marraskuuta 2004

Laiskuutta

Voivoi, kun sitä on laiskistunut! Tai no en tiedä laiskuudesta... Ajanpuutetta tämä taitaa olla. Koulussa ja töissä on niin kovasti taas ollut tekemistä, ettei muka ehdi edes sivuja päivittää. Tylsää!!


Ja onhan sitä sitten asiaakin kertynyt kun ei ole pitkiin aikoihin kirjoitellut. Minä, eli Pinjan äiskä, suoritin metsästäjäntutkinnon :) Siitä olen erityisen ylpeä. Ollaan jo Pinjan kanssa suunniteltu, että mennään sitten tyttöjen jahdille ensi syksynä. Anttihan tuo vaan meinasi, ettei minua uskalla yksin päästää haulikon kanssa. Nooo... saas nähdä miten käy ;)


Metsästyshommat on jääneet vähemmälle. Sorsia ei enää meilläpäin näy ja fasaanit änkee pihoille, joten niitäkään ei enää viitsi jahdata. Ollaankin sitten keskitytty lähinnä oleskeluun ja kaiken opitun unohtamiseen ;) Treenattukaan ei ole... Pitäs varmaan aina välillä palautella jotain mieliin, jos vaikka ensi kesänä Pinjan kanssa saatais se tulos sieltä ALO-luokasta. Siinäpä sitä onkin tavoitetta.


Ollaan myös reissailtu koko perheen voimin pitkin Pohjanmaata: Pohjois-Pohjanmaalta Keski-Pohjanmaalle, sieltä Etelä-Pohjanmaan kautta Pohjanmaan sydämeen, sieltä taas takaisin Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan kautta Pohjois-Pohjanmaalle. Komiaa lakeutta siellä Eepeellä. Tekastiin vaan viikonloppulomalla semmonen 'road trip' ja morjestettiin tuttuja matkalla. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti