tiistai 4. toukokuuta 2004

Kevättä rinnassa

Kesä on jo tulossa kaikkine kivoine juttuineen ja jotenkin tuntuu, ettei ole vielä ollenkaan valmis! Maria tuossa muistutteli, että ensimmäiseen starttiin on enää ruhtinaalliset 5 viikkoa. Huih! Ja arvatkaapas vain, ollaanko täällä vielä valmiita tulevaan kauteen. Tänään saatiin onneksi pakkaseen pari lokkia ja kotopuolessa Nivalassa odottaa variksia lisää :) Viikonloppuna olisi sitten tarkoitus treenata oikein urakalla.


Viime sunnuntaina käytiin yhteistreeneissä. Pinja pääsi solalle viimeisenä, juoksunarttu kun on. Meillä oli paukkutreenit, joten Pinja kuumui juuri sopivasti ennen harjoitusta ;) Onneksi Antti ohjasi neitiä tällä kertaa. Minulla tosin oli hyvä malttiharjoitus daminheittäjänä kun en saanut puuttua toilailuihin millään tavalla :) Pinjaa ei suoraan sanottuna damit oikein kiinnostaneet ampumisen jälkeen. Koska silloin kun ammutaan on PAKKO löytyä jotain järkevämpää kuin hiekkapussi. Noo... malttiharjotusta... kai.


Tänään oltiin sitten PP-kultaisten Rimppakinttushowssa :) Oli mukava show, vaikka sää vähän kiukuttelikin. Kehien aikaan vettä tuli kuin saavista, joten kuvasaalis jäi aika laihaksi. Muuten oli kivaa. Pinja sai punaisen nauhan ja sijoittui punaisissa Rimppakintuissa hienosti kolmanneksi! Kehäkäytös oli kyllä tänään vähän huonoa... liekö tuo juoksu sitten vähän häiritsee normaalia aivotoimintaa.


Aijjoo... Ja eilen neiti teki sitten tempun, joka kai jossain määrin kuuluu joka juoksuun. Neiti karkasi housut jalassa pihalle... ja ei... tällä kertaa Pinja ei kakannut housuun... tällä kertaa tuli vain pissa... Mutta oli se silti aika huvittavaa kun koira kyyköttää housut jalassa pihalla :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti