lauantai 22. marraskuuta 2003

Kemin ryhmänäyttely

Vähän on paremmat fiilikset kuin edellisen näyttelyn jälkeen :). Pinja sai tänään erinomaisen ja tuomari todella tykkäsi Pinjasta. Arvostelu oli mukavaa luettavaa ja Pinja on jo oikein mallikas esiintyjä. Päivästä jäi hyvä mieli niin omasta kuin muidenkin puolesta:

¤ Roope, NUO ERI 1

¤ Eetu, NUO EH 2

¤ Jami, AVO ERI 3

¤ Sinna, PEK 1, KP, ROP-Pentu

¤ Manta, AVO ERI 2

¤ Melli, AVO ERI

Onnea kaikille mussukoille ja jos joku listaan kuuluva on jostain syystä jäänyt pois, pahoittelen - mulla on harva pää :) Niin ja oltiinhan me Pinjan ja Mantan kanssa kasvattajaluokassakin Juno-Juhekin muiden kultsujen kanssa. Oltiin ROP! Mukavaa oli Kemin Junkohallissa, vaikkakin vähän kylmää. Tunnelma kehänlaidalla kuitenkin piti lämpimänä.


Tosiaankin, menimme Pinjan kanssa Kemiin jo torstaina. Torstai meni Pinjalla ja Roopella tutustellessa taas toisiinsa. Roopen mielestä Pinja tuoksuu vieläkin vallan mainiolle ja siksipä piti nuuskutella koko ajan. Onneksi kuitenkin yö nukuttiin rauhassa ja tunteet viilenivät molemmin puolin seuraavaan aamuun ;). Perjantaina sitten ajeltiin Maulaan lenkkeilemään ja tehtiin piii-iii-iitkä lenkki mahtavissa maisemissa. Pinjakin pääsi pitkästä aikaa revittelemään oikein kunnolla, kun tassu on jo kunnossa. Ja lenkki teki Roopelle ja Pinjalle hyvää: lapset muistivat, et hei... mehän ollaan kamuja ja vanhanajan leikit pyörähtivät käyntiin. Mukavaa oli katsoa koiruuksia kun ei tarvinnut kummankaan käydä ylikierroksilla vaan sai pitää ihan rehellisesti hauskaa!


Ilta menikin sitten koiria puunatessa ja saunassa istuessa. Oli hauska katsoa kuinka nämä näyttelytähdet "nauttivat" föönin alla olemisesta ;) Molempien ilmeet olivat kyllä näkemisen arvoiset... voi koiraparkoja :D


Kiitoksia vaan Marialle ja Roopelle sekä Irja-Liisalle ja Tonille kivasta viikonlopusta! Meillä Pinjan kanssa oli kiva reissu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti