tiistai 18. toukokuuta 2010

VETEEN... eikäkö ETEEEEEEEN!!!

Ensimmäinen startti lähestyy ja paskat on housussa. Miksi himputissa piti mennä ilmoittautumaan :D No, käydää tsekkaamassa kevään taso ja siitä vain sitten uuteen nousuun ;) Tänä kesänä on PAKKO saada sieltä himputin voittajasta se tulos. Sama se mikä se on, kunhan TULOS!

Eilenhän me sitten käytiin koko konkkaronkka veden äärellä. Inka ja Pinja ui ja Riepu kahlaili. Minäkin kahlailin ja Antti etsi aurinkolaseja jorpakon pohjasta. Kaikilla oli siis jonkinlainen vesikosketus. Tehtiinpä siinä sitten Inkaliinaselle vähän vesiohjauksiakin. Sietokyky on kyllä kasvanut kovin viime kesästä. Se ei enää ota nokkiinsa, vaikka minä aina välillä vähän joudun ääntä korottamaankin ;) Tarkoitus olisi tosin siistiä vähän tuota ohjaamistakin... kröhm. *punastus* Pinjakin pääsi toteuttamaan itseään. Ei se kovin hienosti ohjaudu, mutta ohjautuupa kuitenkin. Vaan ei sen kanssa kokeisiin viittis lähteä ;)

Riepun kanssa on mennyt ihan mukavasti. Se on jo melko sisäsiisti. Vahinkoja sattuu enää todella harvoin. Yöllä se herättää, kun sillä on hätä. Mukavaahan se on opettaa pikkukoiraa sisäsiistiksi, kun on kesä :)

Viikonloppuna Nivalan Noutajat järkkäs NOME-kokeen Nivalassa. Olipa se työntäyteinen, mutta mukava viikonloppu. Mukavia koiria ja mukavaa meininkiä + treenivinkkejä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti