torstai 14. elokuuta 2008

Pulut reppuun kauden avauksessa

Metsästyskausi avattiin viime sunnuntaina kyyhkysjahdilla. Saalismäärällä ei pääse kehumaan, mutta jokatapauksessa jahti oli onnistunut ja meillä oli oikein mukavaa.

Aamulla mukaan pääsi Inka. Sunnuntaiaamuna oli aivan järkyttävä hernerokkasumu, hyvä kun nokkaansa näki. Muutama tilanne pääsi sumusta huolimatta kehittymään ja Inkakin pääsi hommiin kahden noudon verran. Kiltisti se malttoi istua passissa koko aamun, vaikka juuri mitään ei tapahtunutkaan.

Iltalennolle lähdettiinkin sitten Pinjan kanssa. Pinjahan innostui välittömästi autosta päästyään niin, että se oli kohta jo ihan sippi (ei olla Pinjan kanssa hirveästi treenattu ;)). Jaksoi se kuitenkin passissa sen verran riehua, että minulta paloi käämit. Laitoin sen sitten metsään hakemaan (pois jaloista) tyhjää. No, eipä se tyhjää ollutkaan vaan Pinja tuli kohta kyyhkynen suussa takaisin ;). Vielä pari tilannetta Pinjalle saatiin ja mukava jahtipäivä oli siis takana. Tästä on mukava jatkaa molempien tyttöjen kanssa sorsajahdille.


Treenaustakin on jatkettu Nivalan Noutajien porukalla. Kerta viikkoon on treenattu porukalla ja sit kukin tahoillaan, miten jaksaa :) Treenit ovat menneet omalta osalta ihan OK. Vaihtelua on ollut aika rankasti. Välillä menee putkee, välillä menee perseelleen. Pinja on myös nostettu naftaliinista treenien osalta. Ollaan muisteltu markkeerauksia ja ohjauksia. Pientä kuittia olen kuullut Pinjan ohjattavuudesta ja ohjauksen sujuvuudesta ;), mutta joka kerta se on mennyt ekalla lähetyksellä damille (suoraan tai mutkien kautta...) :D

Tänään käväistiin Inkan kanssa Kokkolassa silmätarkastuksessa. Sama PHTVL/PHPV:hän sieltä tietystikin löytyi, niinkuin kaksi vuotta sitten, mutta ei onneksi mitään muuta. Tuo PHTVL/PHPV on siis sikiöaikaisen verisuonen jäänne siellä silmässä. Ei kuulemma haittaa. Liekö vaikuttaa aivotoimintaan :D

Viikonloppuna on vuorossa kokeet. Saa pitää peukkuja. Koottuja selityksiä tiedossa ensi viikolla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti