lauantai 16. elokuuta 2008

Paluu maanpinnalle

Käväistiin Rantsilassa NOMEilemassa. Ja laajoista ennakkokäsityksistä poiketen starttasimme vielä AVOssa ja tuloksena oli tänään AVO0. Kaikki meni vähän jotenkin alavireisesti.

No, eka ykkösmarkkeeraus meni hyvin (no jo se olis menny pieleen, niin lopettasin koko NOMEn :D). Ohjaus ei ollu ohjaukselle sukuakaan. Inka lähti ekalla, meni, eikä kuunnellut. Tuli takaisin, eikä enää lähtenyt. Täytyy siis palata alkuun noissa ohjauksissa. Ehkä oon tehny liian vaikeita, eikä koira oo saanu tarpeeksi onnistumisia. Haku puolestaan lähti kivasti liikkeelle. Maasto oli kokeessa (varsinkin haun osalta) mielestäni vaativa (vesitetty turvesuo). Inka sai aika nopsaan kaksi riistaa ylös ja senkin jälkeen se teki mielestäni oikein mukavaa hakua, mutta ei kuitenkaan edennyt sinne hevonjieraan, joten haku jäi sitten siihen kahteen. Tämän jälkeen tuli kakkosmarkkeeraus, jonka ajattelin Inkan selvittävän ihan OK. No, toisin kuitenkin kävi. Inka tuijotti ampujaa, eikä sillä ollut minkäänlaista hajuakaan ekasta heitosta. Tokan se haki reippaasti ja jäi odottamaan viereen, josko kohta paukkuis lisää. Että semmonen reissu tällä kertaa.

Nollasta huolimatta jäi kuitenki ihan perushyvä fiilis. Ite en jännittäny ennen starttia liikaa (ts. toimintakyky säilyi) ja kokeenkaan aikana en kiristynyt liikaa. Kai sitä on jotenki kasvanu ;) Nyt vaan lisää treeniä ja seuraavaan koitokseen. Sitä ei taas tiedä mitä se tuo tullessaan.

Kauden "päätavoite" siintää nyt sitten ensi keskiviikossa puolessa päivässä. Toivottavasti silloin saadaan Inkalle tilanteita. Inka lähtee aloitukseen ja Pinja jatkaa sitten iltalennolle. Sorsailukuulumisia voi odotella loppuviikosta!

Vielä lopuksi täytyy sanoa, että kyllä tämä noutajaharrastus on kivaa. Ja koirat on ihqui ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti