keskiviikko 7. huhtikuuta 2004

Juokseeko se vieläkään?!

Hohoi, ja kohta sitä taas mennään lomalle :) Jeejee. Pinjan juoksusta ei mitään uutta... Yksi tippa silloin tällöin, eli enpä oikein tiedä voiko tuota edes juoksuksi laskea. Kerrassaan outoa... Hormoonit kyllä myllertämällä myllertää pikkuneidin päässä... Sekoilun määrää ei voi edes kuvailla :D


Pinjan pappa oli ampunut Pinjalle variksia, joten tässä päästään hakualuettakin testailemaan (mikäli sekopää ei sitä estä). Eli lyhykäisyydessään sanottuna, odotan pääsiäistä INNOLLA :) (muutenkin kuin niiden varisten takia ;))


Viime sunnuntaina käytiin Antin ja Pinjan kanssa kiertämässä Pyykösjärvi ja kivaa oli :) Sää suosi ja jääkin kesti ;) Ja Pinjalla oli luonnollisesti hauskaa viilettää pitkin jäälakeutta. Iltalenkki sitten myöhemmin oli jopa hieman nihkeä... Olihan aamupäivällä jo lenkkeilty yli 3 tuntia.


Naapuriimme on myös muuttanut uusia koiria :) Yläkerrassa asustaa walesinspringerspanieli Kasper ja naapuritalossa asustaa lapinkoira Tilli. Molemmat pieniä kooltaan, mutta suuria mieleltään :) Pinja saa varmasti uusia leikkikavereita, kunhan pienille tulee vähän lisää kokoa. Tahtoo leikit mennä vielä vähän jyräyksen puolelle! ;)


No... ei kai tässä sitten enää sen kummempia. Hyvää pääsiäistä vaan kaikille :) Lisää kuulumisia pääsiäisen jälkeen!


Aurinkoisia kevätpäiviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti