sunnuntai 20. toukokuuta 2012

WT-hommat jatkuvat

Eilen starttasimme Inkan kanssa Muhoksen WT:ssä. Homma lähti taas hienosti liikkeelle. Ensimmäinen 1-markkeeraus oli täydellinen ;) Tuomarikin tuumasi, että näinhän tämä pitääkin suorittaa. Pisteitä rastilta 20.

2. rastilla oli ohjattu haku. Pientä häsellystä ohjaajalta, mutta dami talteen. Pisteitä 16.

3. rastilla oli ohjaus. Ohjaus oli ihan puhdas ohjaus ilman mitään häirintöjä. Maasto tuotti tehtävään hankaluutensa (vinosti usean ojan yli). Ei hankala tehtävä, mutta taas ohjaajan härväsytä ja epätarkkuutta. Pisteitä 14.

4. rasti olikin sitten se akilleen kantapää. Kaikki jäljellä olevat voittajaluokan koirat tulivat rastille yhtäaikaa ja ohjelmassa oli ajojahti (draivi vai mikä se nyt sitten on). Tehtävä meni kertakaikkiaan härväämiseksi. Inka markkeerasi ensimmäisen lyhyeksi ja sillä piti auttaa. Toista markkeerausta Inka ei edes katsonut ja sille ohjaaminen oli ihan kamalaa. Ohjaajan loppukaneetti koiran palauttaessa viimeistä dummya oli että voi prkl (hiljaa toki sen sanoin :D). Siihen viimeisen härväykseen suli sitten meidän finaali. Pisteitä 9.

Inka teki kuitenkin hienoa työtä ja se palkittiin.Inkan tulos eiliseltä NOWT VOI2 ja sijoitus 1. Hyvinhän se sitten kuitenkin meni.

Inka teki taas kertakaikkiaan mukavaa työtä. Ohjaajan vain täytyy terästäytyä ;) Mulla on aika mukava ja ihana Inkaliina! Innolla kohti B-kauden avausta!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti