torstai 7. elokuuta 2003

Treenausta

Tänään on ollutkin touhupäivä. Aamusella luin tenttiin, joka ei tietysti Pinjaa kovin miellyttänyt. Iltapäivällä tuli kuitenkin Pinjalle pelastus. Sussu ja Taavi tulivat meille visiitille. Lapsosilla oli hieman alkukankeutta, koska ollaan viimeksi nähty joskus kesäkuun loppupuolella. Onneksi välit tulivat selviksi ja sitten jo vähän leikittiinkin. Mukava oli nähdä tuota Pateniemen jengiäkin pitkästä aikaa. :)


* * * * * *


Iltaselle olin sopinut Teijan kanssa noutotreenit. Teija tuli nappaamaan minut kyytiin ja huristeltiin siinä sitten kolmen koiran kanssa Valkiaisjärvelle. Mukana oli dameja, variksia ja lokki. Aluksi koirat vähän purkivat ylimääräistä virtaansa juoksemalla rannassa. Pinjan kanssa aloitettiin 1-markkeerauksilla damin kanssa. Ne menivät suht OK vaikka virtaa tuntui olevan kuin pienessä pitäjässä. Vesihommien päätteeksi tehtiin helppo ohjaus veteen. Se meni nappiin.


Kuivan maan treenit menivätkin sitten ihan penkin alle. Pinja töpeksi hakualueen ihan täysin ja haahuili omiaan. Hakualueella oli tällä kertaa dameja ja jotenkin minusta tuntuu, että Pinja ei osaa etsiä dameja. :) Se tarttee varmaan jotain parempaa. Teija sitten heitti Pinjalle varistakin pari kertaa. Pinjalla oli joku häsellyskohtaus ja varishomma meni vähän pieleen. Myöhemmin kuitenkin ennen lähtöä Pinja nouti varista kuin vanha tekijä ja toi sen jopa käteen pudottamatta kertaakaan. Valoa tunnellissa....


Kaikin puolin oli kivat treenit. Oli kiva seurata Teijan koirien työskentelyä. Pepe on varsin mainio noutaja ja Mellikin on hoksannut homman jujun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti