perjantai 4. heinäkuuta 2008

4 tikkiä tassussa

Noutajahan se silloin perjantaina sitten tuli. Moottoripyörä vei minut polttareihini ;) Kiitos myös tätä kautta polttariporukalle. Olipa ne kivat polttarit. Mökillä ollessa tosin tuli suunniteltua siihen mökkirantaan parit treenit. Harmi vaan, kun ei ollut koiraa mukana!!

No, polttareista seuraa myös huvivero. Inka oli satuttanut perjataina/lauantaina jalkansa (mitä suurimmalla todennäköisyydellä sademittariin) ja tassussa komeilee tällä hetkellä 4 tikkiä. Onneksi selvittiin säikähdyksellä, nimittäin tassu näyttää jo todella hyvältä. Tikit käydään ottamassa muutaman päivän päästä pois. Kipeänä pikkukoira ei ole ollut, joten siinä mielessäkin on mennyt tämä sairasloma ihan kivasti. Inka käyttää jalkaansa normaalisti eikä se missään vaiheessa ole sitä ontunut. Joka päivä vaihdetaan siihen siteet ja tsekataan haavan kunto. Tänään tosiaan näytti jo hyvältä, että ehkäpä tämä tästä.

Pikkusen tämä tämmöinen lorvistelu syö Leenaa ja näköjään myös tuota koiraa... minä olen kuin kissa pistoksissa, kun ei pääse treenaamaan ja Inka vetää remmissä kuin hullu, saa riehukohtauksia sisällä yms... Ollaan suorastaan kauhupari. Pinja ottaa rennosti ja on vähän mustasukkainen, kun sitä ei joka ilta niin tosissaan hoideta kuin Inkaa.

Peukuttakaa meille, että kuntoudutaan!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti