tiistai 11. syyskuuta 2007

Meistäkin tuli blogittajia

Niin se minäkin päädyin pitkän vastustelun päätteeksi käyttämään blogia :) Vastustelin lähinnä siksi, etten viitsinyt vaivautua opiskelemaan tämän käyttöä. No, eihän tämä vaikeaa ole, mutta halusin blogistani omemman näköisen. No, tässähän tämä nyt sitten on, illan nörtteilyn tulos :) Lisäilen tänne pikkuhiljaa myös kaikki vanhat kuulumiset, niin löytyvät kaikki jutut yhdestä paikasta :)

Nyt pitäisi alkaa armoton luovutustreeni tyttöjen kanssa. Sen verran on luovutuksissa parantamisen varaa, ettei ilkeä ensimmäiseen AVO-starttiin ihan treenaamatta kävellä. Nyt vaan pitäisi palata ihan ruohonjuuritasolle ja alkaa alusta. Aivan olin kyllä tuosta Inkan luovuttamattomuudestani ymmälläni. Olen kyllä huomannut, että luovutuksissa olisi hiottavaa, mutta että tilanne meni sitten noin pahaksi. Oma vikahan se oli ja senpä takia se niin miljaardisti ärsyttääkin!!


Villakoiran ydin

Vielä tässä kuitenkin ollaan viikonlopun tuloksista onnesta mykkyrällä, mutta eiköhän tämä elämä pikkuhiljaa palaudu normaaleihin uomiinsa :)

Käväistiin eilen vielä metsäkanalintujahdilla, mutta saalista ei valitettavasti saatu. Inka kyllä teki töitä oikein mukavasti ja löysi lintuja ihan hyvällä menestyksellä. Jospa sitä saalistakin vielä tällä kaudella tulisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti