keskiviikko 19. syyskuuta 2007

Hakutreeniä Hanna, Neron ja Sirun keralla

Treenattu on taas. Tarkoitus oli treenata riistalla, mutta riistamme olivat eri mieltä. Hyhhyh, taisivat olla lähtöjäänkin jo huonoja (saatiin ne Oulun kokeesta). Treenattiin sitten dameilla.

Maastona toimi lampeutunut hiekanottopaikka (pieni) lähimetsineen - näin saimme hakualueelle vaihtelevuutta. Koirat joutuivat työskentelemään vedessä, heinikossa ja metsässä.

Haussa oli kaikkiaan 7 damia. Inka pääsi aloittamaan hommat ja melko nopsaan se haki viisi. Ihan hyvä suoritus. Maltissa ja LUOVUTUKSISSA yhä parantamisen varaan. Pinja pääsi hommiin viimeisenä Sirun ja Neron jälkeen. Pinja on kyllä ihan tottelevainen, innokas ja muistaa käyttää nokkaansakin... Ainoa ongelma on Pinjan kanssa vaan se, että se ylikireä vieteri oikenee aika pian. 3 damia tuli suht tyylikkäästi, neljännelle piti jo patistaa. Loput damit haettiin sitten ohjauksilla Pinjan kanssa pois.

Pääasiassa haku näyttäisi olevan kunnossa molemmilla. Inkan kanssa täytyy yhä jauhaa niitä luovutuksia. Harmi, kun ei sillä riistalla nyt päässytkään kokeilemaan. Pinja on kai sellainen kuin on. Kattoo nyt sitten, mitä talvella keksii. Mennään näillä taidoilla :)

Pinja muuten piti taas huolen reissun dorkailupuolesta. Ennen treenejä päästin tytöt käväisemään tarpeillaan ja kuinka ollakaan, ne löysivät pellolta hirvien kiimakuopan (eli kuovittu paikka, jossa hirvittävät määrä hirvien p-i-s-s-a-a) ja Pinja päätti osallistua talkoisiin: ensin se merkkasin kuopan, jonka jälkeen se kieri moneen otteeseen siinä ihanan aromikkaassa paikassa. Kylläpä oli hyvät tuoksut. Ja suihkun kautta kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti