maanantai 10. marraskuuta 2003

Fasaaninpyyntiä

Olipas vallan mukava ja rentouttava pitkä viikonloppu Nivalassa. Pinjan kanssa pääsimme joka päivä metsälle ja saalistakin tuli. Perjantaina Pinja sai noutaa fasaanin :) Hieman neiti kävi kuumana, mutta lopen lintu tuli käteen saakka. Käytännöntilanteita on treenattava. Ts. täytyy harjoitella haulikon kanssa noutoja. Pinja tykkää ampumisesta niin paljon, että kierroslukumittari menee väen vängällä punaiselle ja siitä ei hyvä seuraa :). Hieman malttia ja kärsivällisyyttä tarvitaan, niin hyvä tulee.





Ilmoista huolimatta Pinja kävi joka päivä tekemässä uintipyrähdyksia joessa. Jos hakuhommat kävivät liian hektisiksi, neiti keskeytti ne ja kävi pienen uintilenkin. Ei haitannut riitteet joen rannalla kun neiti päätti pulahtaa :)


Isänpäiväaamuna Pinja kantoi iskälle sänkyyn hienon sorsakortin PinjanIskänPäivän kunniaksi :) Pinja oli valitsemassa korttia ja muut eivät kelvanneet lainkaan. Myös iskän lahjasuklaa kiinnosti kovasti... :P


Viikonloppu meni touhutessa ja sunnuntai-iltana huomasimme Pinjan anturan haljenneen. Tässä nyt sitten pitää hoitaa haavaa ja pitää pientä taukoa pidemmistä lenkeistä. Neitiä se ei onneksi nyt haittaa. Viikonlopun meno puristi neidistä aika hyvin mehut, joten se on tyytyväinen, kun mamma ei raahaa noutotreeneihin tai Kuivasjärvelle sorsia tsiikailemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti