maanantai 14. kesäkuuta 2010

Ähtärissäkin tuli käytyä.

Niin. Aamulla klo 4.30 starttasi auto Ylivieskasta. Kyydissä Inka ja Riepu, Pinja teki valinnan ja jäi kotiin. Liekö annan sille nykyään liikaa periksi... Luulenpa kuitenkin, että sillä oli parempi päivä kotona sängyssä köllötellen.

Sitten asiaan. Inkalla oli siis startti. Koe oli oikein muksa. Ensin suoritettiin 3-markkeeraus (1-markk. maalle + linjakakkonen veteen). Tämän jälkeen pällisteltiin näkösuojassa kun pari suoritti markkeerauksen. Markkeerausten jälkeen 1. pari meni suorittamaan alueelle ohjauksen, kun 2. pari siirtyi hakuun. Sitten vaihdettiin. Tämän jälkeen 1. pari meni suorittamaan toisen ohjauksen ja 2. meni taas hakuun. Sitten vaihdettiin vielä viimeisen kerran. Koe ei ollut helppo, mutta kuitenkin ihan mukavasti suoritettavissa.

Markkeeraus Inkalla epäonnistui osittain, ohjaukset eivät menneet oikein putkeen, mutta onneksi haku edes onnistui. Tuomarin mielestä Inkan suoritus oli kuitenkin palkinnon arvoinen ja niin lähdimme kotimatkalle VOI3-tulos taskussa.

Nyt on pakko kuitenkin tehdä töitä, että pääsemme tuosta ohjauksen ikeestä eroon ja markkeerauksia ei pidä unohtaa. Apinanraivolla kohti kirkkaampia palkintoja!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti