torstai 19. maaliskuuta 2009

Samperin juoksut

Otsikko kiteyttää kaiken tämän hetkisen lyhyesti ja ytimekkäästi. Meillä siis juostaan oikein urakalla. Ensin Pinja aloitti viikko sitten ja Inka jatkoi tämän viikon tiistaina. Hienoa. Piti osallistua PP-kultaisten talviNOMEen ja OSN:n HankiNOMEen. No, eipä tartte nyt sitten. Eipä tartte sitte Leenankaan nähä tuttujakaan vasta kuin ensi kesänä. Voi rähmä.

Oikeastihan se on kyllä hyvä, että ne juoksut tuli nyt, eikä kesällä tai metästyskaudella. Tällähän näistä päästiin. On vaan jotenki tympeää, kun molemmat tekee sen yhtäaikaa. Inkalla on vielä hauska tapa repiä suoja pois housuista ja pistää se atomeiksi ympäri asuntoa. Just. Telkesin ne täksi päiväksi kodariin ja pesuhuoneeseen ILMAN housuja. Sielläpä loosaavat kilvan.

Treeniasiat eivät ole edenneet edellisestä kerrasta. Mamman jalka on yhä kipeä ja se estää kaiken liikunnallisen toiminnan (ja Antti ei treenaa koiria... ainakaan yksin ;)). Koipeen on nyt kyllä laitettu kortisoonia... Helpotusta odotellessa. Voipi olla, että täytyy käydä vielä tehoste hakemassa. Tarkoitus olisi tässä pikkuhiljaa aktivoitua tämän treenaamisen suhteen. No, aurinko paistaa ja ilmat lämpenee. Kylläpä se tämäkin sakki täältä pian herää henkiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti