torstai 12. huhtikuuta 2007

NOME-treenit alkoivat

Ahh, tätä suotuoksua käsissä ja huoneilmassa! Kädet haisee varikselle kolmen pesun jälkeen ja huoneilma märälle kultaisellenoutajalle. Tästä tietää, että kevät on tullut :) Eli toisinsanoen, treenikausi on nyt v i r a l l i s e s t i avattu. Treeneissä oli mukana Hanna, sekä labutytöt Nero ja Siru, Reija ja flattityttö Santtu, Emppu ja chessityttö (tai aikuinen nainen ;)) Silu (sekä veteraani, jonka nimeä en nyt muista), minä ja tytöt ja Kärsämäen Sakke emäntineen. Kiitos vaan treeniseurasta. Tänään treenattiin haun ja pupun merkeissä. Taipparikoirille tehtiin taipparihaku ja näille NOME-tykeille (hehheh) tehtiin hakua laahausjäljillä. Tarkoituksena oli parantaa itseluottamusta ja nokan käyttöä. Ihan mukavasti meni treenit, ainakin muilla paitsi meillä. Olin ottamassa Inkaa autosta (Pinja taas statistina mukana ;)) niin Pinjapa karkasi ja olikin jo hakualueella hommissa. Sieltä sitten tuli vaakku hienosti käteen saakka. Kannoin sitten Pinjan autoon. Lopulta pääsin Inkankin kanssa hommiin. Alku lähti ihan kivasti, mutta 4. vaakku koki vähän kovia. Neiti käy hieman kuumana. Taidan tehdä jotain omia treenejä ihan rauhassa, ilman muita, jotta saadaan tuo ylimääräinen höyry tasaantumaan. Mutta olipa mukava treenata porukalla. Tästä se kauan odotettu kausi taas alkaa :) (kiitos muuten Hannalle persiille potkimisesta treenien suhteen).

Pääsiäisen aikaan Roki-hoffi perheineen kävi kyläilemässä. Tytöt saivat näyttää pikkupojalle ;) riehumisen mallia. Inka näytti taas parhaat puolensa juoksemalla kuin idiootti pitkin peltoa. Mutta kylläpä oli mukava riekkua. Pinjalla on jokin kummallinen juttu nyt meneillään: se haluaa leikkiä ja riehua. Aivan uusi Pinja. No, ei parane valittaa. Sama outous jatkuu myös treeneissä. Koira vetää hakualueella aivan käsittämättömällä höyryllä. Mikähän keski-iänkriisi sille on oikein iskenyt. Niin ja käytiinhän me pääsiäisenä myös Oulussa. Maanantaina käytiin retkellä Pilpasuolla ja Pinja löysi sieltä lankoihin lentäneen ja surmansa saaneen, hienosti pakastetun teeren. Sillä me sitten vähän treenailtiin.

Että näin meillä täällä nykyään menee. Kevät on tullut ja samalla on tullut myös uutta intoa treeneihin. Mukava!!! Ja hui, kohta alkaa myös startit ja kadonneen ykkösen metsästys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti